מנהל/ת מטבח תפעולי למסעדה מובילה בתל אביב

פסטה ויה
מרכז
תל אביב-יפו
מרכז
תל אביב-יפו
תיאור משרה:
דרוש/ה מנהל/ת מטבח תפעולי
למסעדה מובילה בתל אביב
שכר חודשי ממוצע 16,000 ₪
במסגרת התפקיד:
ניהול והדרכת צוות, גיוס עובדים,
התנהלות מול ספקים, "פוד קוסט" ולייבר קוסט",
אחריות על איכות המנות והשתתפות בסרוויס.
ניסיון בניהול מטבח – חובה!
עבודה במשמרות כולל סופ"ש
תנאים מעולים ואפשרויות קידום לתפקיד בכיר!!!
1-3 שנות ניסיון
5-3 שנות ניסיון
מעל 5 שנות ניסיון
בעלי ניסיון בתחום
משמרות
משרה מלאה